Селото не треба да биде само викенд – дестинација во време на коронавирус

 

И повторно жените од руралните средини… Zeljka Diklic Ilievska, членка на Руралното Женско Лоби на Коалицијата, говори за селото, за предизвиците со кои што жителите на селата се соочуваат во услови на криза која ни ја наметна Корона вирусот. Како се живее на село прочитајте во следната статија:👇👇👇👇👇👇👇👇👇https://mia.mk/seloto-ne-treba-da-bide-samo-vikend-destina…/