Југоисточен

Комплекс Лебедово Езеро

На самиот пат кој води до с. Смолари и неодоливите Смоларски водопади, во подножјето на недопрената природа на Беласица се наоѓа комплексот Лебедово Езеро
На влезот ќе ве дочекаат љубезни домаќини, а мирисот на македонската кујна подготвена од врвни мајстори ќе ве натера да ја пробате Комплексот Лебедово Езеро располага со сопствен паркинг простор, мотел со 60 легла, ресторан и летни тераси за 500 гости

Адреса:с. Смолари, Смоларе, Ново Село

Телефон:с. Смолари, Смоларе, Ново Село

email:lebed_as@yahoo.com

FB страна.


 

Комплекс Цареви Кули

  • Tрадиционална храна
  • Пријатен амбиент во чиста природа

Капацитети за сместување

Адреса:Ул. Чам Чифлик, Струмица

Телефон:075/499-188

email:carevi.kuli@hotmail.com

FB страна


 

Ресторан Јавор Агапи Мрзенци

УГОСТИТЕЛСКИ УСЛУГИ, УСЛУГИ ЗА ДЕЛОВНИ И ПРИВАТНИ ПРОСЛАВИ, ПРИЕМНИ КОКТЕЛИ, СВЕЧЕНОСТИ И РУЧЕЦИ

Адреса:с.Мрзенци Гевгелија

Телефон: 071384100/034212920

email:javor.agapi@gmail.com

FB страна


 

Селски туризам с. Габрово  Фамилија Костадинови

Организираме ручек во селски двор со традиционални македонски јадења приготвени во домашна кујна со свежо овошје и зеленчук произведено по органски пат, топол и свеж леб испечен во домашна фурна, вкусни пијалоци ракија и мастика и повеке видови на вино.

Адреса:С.Габрово Струмица

Телефон:070/310-467; 070/310-749

email:kostadinovi.gabrovo@gmail.com

FB страна