Источен

Туристички комплекс Бела Вода

На планината Огражден на 30 км од Берово и 30 км од Струмица
Традиционална храна и рибни специјалитети
Детско катче
Сопствен паркинг

Сместувачки капацитети

FB страна

 


 

Ресторан Вила Осоговска Куќа

Ресторан Вила Осоговска Куќа

Уживајте во Осоговските планини со специјалитетите од осоговскиот крај далеку од градскиот метеж
Детско катче
Сопствен паркинг
Сместувачки капацитети
email:vilaosogovskakukja@gmail.com
Адреса:Село Пашаџиково, Кочани

FB страна


 

Вила Клепало

На петнаесет километри од Берово во близина на граничниот премин Клепало скриена во густа борова и букова шума се наоѓа вила Клепало. Вилата располага со капацитет од 40 легла, 6 Апартмани опремени со спални, гарнитури, и сопствени бањи. Во склоп на објектот функционира и ресторан за 40 лица кои ви овозможува приготвиваање на локални специјалитети и секаков вид на храна по ваша желба. Простран двор со паркинг простор, базент, фурна, скара и спортски терен.

Адреса:Беровско езеро, Берово

Телефон:078/420-202; 070/766-754

WEB страна

FB страна


 

Етно Лесново

Tрадиционална храна подготвена во домашни услови од рацете на тетка Весна
Прошетка по пештерите и околината на Лесново со локален водич, учествување во практично подготвување на традиционална храна

Адреса:С. Лесново, Пробиштип

Телефон:072/255-546 (Весна); 070/758-889 (Зоран)

email:zorr.ilinskivrv@yahoo.com

FB страна


 

Меана Етно Облешевка

Традиционална домашно подготвена храна
Пастрмајлии

Адреса:С. Облешево, Облешево

 

Телефон:077/501-660; 070/237-850

FB страна