Соопштение до медиуми

Објавено на: 15.12.2021 година.

Почитувани новинари и медиуми, Во прилог може да го најдете соопштението за медиуми и фотографии од денешниот настан и локалната иницијатива која што ја презедовме со учениците од основното училиште Кузман Јосифоски Питу од Кичево, а во насока на едукација за климатските промени. Би Ви биле благодарни доколку ја споделите информацијата и на Вашите медиуми и не поддржите во нашата едукација за климатските промени од кои што сите сме засегнати. Со почит, Лилјана Јоноски

Соопштението може да го погледнете тука.