Соопштение за медиуми

Објавено на: 22.12.2021 година.

Почитувани, Во прилог може да го најдете соопштението за медиуми од денешниот настан кој што го организиравме во соработка со Дневниот центар за лица со попречености во Гостивар. Би Ви била и повеќе од благодарна доколку го споделите и на Вашите медиуми. 

Соопштението може да го погледнете тука.

Срдечен поздрав,

 Лилјана Јоноски Рурална Коалиција, Тел. 078/303-735