Видео ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ИНТЕРВЈУТО НА ИЗВРШНАТА ДИРЕКТОРКА НА РУРАЛНА КОАЛИЦИЈА, ЛИЛЈАНА К. ЈОНОСКИ ДАДЕНО ЗА РЕГИОНАЛНИОТ ИНФОПОРТАЛ ИНФО КОМПАС


 ЈОНОСКИ ЗА ТВ 24 СО СООДВЕТНИ ВЛОЖУВАЊА МОЖЕ ДА ОБЕЗБЕДИМЕ КВАЛИТЕТНА ХРАНА 


ГОСТУВАЊЕ НА ИЗВРШНАТА ДИРЕКТОРКА НА РУРАЛНА КОАЛИЦИЈА ВО ТВ 24


И ТАА е ТУКА !


Ковид 19 и гласот на жената од руралната средина


Едукативно видео за родова еднаквост и поглавје 23


Едукативно видео – Како полесно до државно земјоделско земјиште


Новинарска видео сториjа – Постои ли злоупотреба и корупциjа во постапките за доделување на државно земjоделско земjиште?


Активни жени во руралните средини – Активно придонесуваат кон развојот на локалната заедница


Европските фондови недостижни за македонскиот етно туризам