Резултатите од проектот Отчетност за сработеното со парите на граѓаните прикажани и низ видео материјал

МРТ – Поддршка има, проекти нема

ALSAT – Земјоделство, поголема администрација, полоши услуги

TV Kanal VIS –

Државните земјоделски институции неефикасни

Гостување на претседателот на Рурална Коалиција на Алсат-М,во емисија Економски магазин.


Гостување на претседателот на Рурална Коалиција на 24 Вести во емисијата Анализа 24.