Посетат на саемот Зоотехна во Солун

Над 200 земјоделци со логистичка поддршка на Рурална Коалиција изминатиов викенд имаа можност да го посетат саемот Зоотехна во Солун и да ги видат најновите технологии и достигнувања во растителното и сточарско производство. Дел од изложените производи погледнете ги низ галеријата на фотографии.