Zootechnia во Солун

Ве информираме дека на 02.02.2019 ќe се организира еднодневна посета на саемот за сточарствo Zootechnia во Солун. На саемот посетителите ќе имаат можност да се запознаат со најновите техники и технологиии во делот на сточарското производство, механизација,пчеларство, ветеринарни производи и сл.   Освен саемот, посетителите ќе имаат можност да ги посетат и трговскиот центар Cosmos и IKEA.   Краен рок …